Fcsb, Steaua, legea si limbajul de lemn

Am ales sa astern in cuvinte poate nepotrivite cateva randuri despre situatia penibila si revoltatoare in care se afla aplicarea justitiei in asa zisa tara democratica, iubita Romanie.Si nu, nu ma voi indrepta spre politic, caci acolo penibilul scade sub nivelul marii…si din pacate este dureros pentru prezent si viitor.

Vreau sa ma rezum la pseudo stirile sportive manjite de trecutul comunist care prezinta „realitatea” precum o telenovela de doi bani.Aici am ajuns…caci ma doare viitorul tarii, ma doare si viitorul brandului Romaniei, Steaua Bucuresti.

„Contextul”

In 2011 porneste procesul, prin  2014 dupa sute de amanari, procese, discutii si falsuri SC FC Steaua București SA, echipa patronata de „rudele” lui George Becali, a pierdut stema,culorile si denumirea in procesul cu Ministerul Apararii. Un  articol foarte bun redat de Dailymail, marca Reuters  ilustreaza toata situatia poate mai bine decat presa captusita cu limbaj de lemn comunisto-trustual de pe plaiurile mioritice:

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2865366/Steaua-Bucharest-referred-hosts-stripped-colours-badge-legal-battle-ministry-defence.html

Apoi, vine 21 decembrie 2016, atunci cand societatea „escrocului Becali „pierde litigiul la Curtea de Apel cu Clubul Sportiv al Armatei şi nu mai are dreptul să folosească numele Steaua Bucureşti.

Acestea fiind spuse nu azi noapte, nu cand vrea ciobanul de la stana…nu ieri, nu azi…a murit Steaua. Este ilegal sa se utilizeze numele Steaua inca din 2014, atunci cand doar ultrasii au tras un semnal de alarma, cand au aflat adevarul, in urma procesului si au decis sa se dezica de minciunile fcsbiste. De atunci ei poarta o lupta, de atunci su Clubul Sportiv al Armatei cateodata arata ca poarta o lupta, caci nici din directia lor nu s-au vazut planuri pana pe 14.12.2016 cand cel mai titrat jucator al Stelei, Marius Lacatus a prezentat proiectele in care el crede, proiectele care vor duce Steaua Bucuresti acolo unde ii este locul in top in Europa. Pornind cu juniorii, pas cu pas, impreuna cu ultrasii Steaua atunci a renascut din injustitie si va ajunge ce a fost in trecut…….pana cand sarlatani au supt cel mai iubit club, l-au folosit pentru faima, inavutire si interese politice…am spus-o de atatea ori..tic tac,  roata se intoarce.

Cat despre domnii pseudo jurnalisti, agarici cu plati la palat demni de regizori de telenovele…ii informam ca da fcsb nu este Steaua, asa cum s-a spus de mii de ori, asa cum arata actele…dar plata v-a luat si ultima picatura jurnalistico-deontologica….asa ca Steaua nu este fcsb, iar Steaua nu a murit…si nu poate sa moara niciodata dragi dorsalo lovers…caci Steaua inseamna CSA si Steaua Bucuresti inseamna glorie, istorie si renumele tarii!!!

 

Nu am cuvinte sa descriu senzatia data de articolele voastre de doua parale…insa respectati justitia, respectati-va tara si pastrati-va macar o picatura de deontologie jurnalistica…..

16/02/2016

Editorial de Nicole G.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s