Apel către CSA și scrisoare de susținere pentru Mihai Neșu din partea suporterilor steliști

Posted On April 9, 2016 In Sport With 3180 Views

Scrisoare pentru Mihai Neșu<img class=”alignright size-medium wp-image-5820193″ src=”http://i0.wp.com/scrieliber.ro/wp-content/uploads/2016/04/coregrafie-steaua-300×165.jpg?resize=300%2C165″ alt=”Apel către CSA și scrisoare de susținere pentru Mihai Neșu din partea suporterilor steliști” data-recalc-dims=”1″ />

Astăzi, de ziua Templului Fotbalului Românesc… un gând mi-a perturbat orice stare de a scrie despre locul care mi-a marcat viața, nu copilăria… efectiv viața, însă și povestea templului, a stadionul Ghencea poate aștepta în fața unei astfel de vești. O stare de neliniște, de spaimă m-a cuprins… pe mine și pe mulți alții. Am ales să mă exprim așa cum o fac mereu, așternând cuvinte ambalate printre rânduri. Nu pot transmite sentimente, le pot doar descrie.

Aceste rânduri sunt VOCEA suporterilor steliști, de oriunde nord, sud și toată țara…

Mihai Neșu…. aceste rânduri îți sunt dedicate ție din adâncul inimilor noastre!!! Lacrimile încetoșează vederea când UNUL dintre noi este la greu. Am simțit panică, fiori și tot ce pot spune este că inima a început să palpite zbuciumată când am aflat că nu ești bine. Timpul s-a oprit pentru mine, pentru toți cei care au în vene sânge roș-albastru! NU putem accepta ca unui membru al FAMILIEI noastre să îî fie rău. MIHAI, tu ești familia noastră, ești membru nostru, ești sufletul nostru și trebuie să lupți acum și mereu. STEAUA înseamnă putere, STEAUA înseamna FAMILIE la bine, la greu….ai văzut de atâtea ori cât de mult te iubim, și când erai în spital meci de meci am cântat din interiorul glasurilor rebele MIHAI NESU..MIHAI NESU să ne facem auziți peste km, peste hotare. Vreau să știi că poate nu a fost de ajuns ce am făcut eu, noi….dar TE IUBIM. Așa cum un frate își iubește fratele de sânge, doar că aflați spre alte destine nu-și spun de atâtea ori….dar MIHAI …nici noi nu am spus-o poate prea des. TE IUBIM FRATELE NOSTRU!! EȘTI UNUL DINTRE NOI!! Viața este o cursă de obstacole și cu regret spun căci parcă în calea ta au apărut atât de multe. Dacă aș putea aș împărți greutatea ce apasă pe umerii tăi pe umerii mei, ai tuturor..am căra atfel împreună ….dar suntem aici, mereu vom fi…suntem FAMILIE și NIMIC și NIMENI nu ne va despărți, nimeni nu ne poate lua DRAGOSTEA, RESPECTUL, CLUBUL DIN INIMĂ!

MIHAI NEȘU EȘTI UNUL DINTRE NOI!

LUPTĂ AȘA CUM O FACE UN STELIST ADEVĂRAT! AI FAMILIA STEAUA ALĂTURI DE TINE!

Semnat: vocea dintre rânduri a suporterilor steliști

*Pe această cale se face apel către  CSA.. TOATĂ SUFLAREA STELISTĂ ROAGĂ, IMPLORĂ DACĂ ESTE NEVOIE CSA SĂ ORGANIZEZE UN MECI DE FUNDRAISING PE 7 MAI 2016, LA 30 DE ANI DE LA MARELE EVENIMENT NAȚIONAL- CÂȘTIGAREA CUPEI CAMPIONILOR DE CĂTRE STEAUA BUCUREȘTI

ACEST MECI ESTE DEDICAT EXCLUSIV LUI MIHAI NEȘU* MECI DE FUNDRAISING

MÂINE DE LA ORA 15:00 TOȚI STELIȘTII SUNT RUGAȚI SĂ SE PREZINTE LA STADION PENTRU A AJUTA LA REALIZAREA/IMPLEMENTAREA ACESTUI PROIECT.

MIHAI NEȘU ESTE UNUL DINTRE NOI

 

Âhttp://scrieliber.ro/arhiva/?p=5820192

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s