Fcsb NU este STEAUA!! jiji, câinii frustrați și turma păcălită!…ep 1

Am tot răbdat și adunat în file de poveste rânduri de lacrimi și sânge cu care mi-am stăpânit mânia pentru toată situația plumburie din frumoasa Românie.

În fotbal, în politică, în tot sistemul demn de 100 ani înapoi. Sportul și în special fotbalul, a fost o rampă de îmbogățire  sau paravan/ imagine pentru tot felul de infractori de doi bani care au muls brandul cluburilor și au falimentat și distrus tot! Vorbim de atâtea cluburi care duceau numele țării noastre, prin sport în Europa! Și acum să discutăm despre situația Fcsb, care încă rămâne un club cu o titulatură enigmatică pentru mine.  Pe scurt ……..atâta timp cât justiția din România a decis ceva și acest lucru nu se respectă de aproape doi ani, nici de către cele două părți implicate, nici de către mass-media, nici de către x persoană implicată eu stau și mă gândesc ce este de făcut?  Simplă ecuația, decizia este decizie fcsb NU este Steaua, fcsb este echipa lui Gigi Becali, fcsb nu are drepturile echipei Steaua.

Ca să explic publicului larg printr-un alt model, este vorba de un x fast-food care a fost ,, clonat,, de un oarecare om. El a făcut magazinul la un parter de bloc dar identic cu marele brand, logo-ul și denumirea asemănătoare , aproape tot, tot la indigo. Află brandul și ce se întâmplă? MAGAZINUL ESTE ÎNCHIS , patronul pus să plătească despăgubiri și desigur anchetat și închis pentru furt de identitate, utilizarea brandului fără franciză…

Acestea fiind expuse…revin oare la cazul fcsb? Ce știm :  INSTANȚA a deciz că echipa Fcsb NU este STEAUA, nu are dreptul la palmares, nici la emblemă. Iar CSA ca răspuns amenință din umbră și parcă fără glas, probabil fiind pompate alte interese mai importante.. decât soluționarea unui furt de brand de milioane de euro?

Acum revenind și la oile noastre, fără iz ironic ci doar utilizând un limbaj mioritic, mass-media s-a isterizat când rivalii echipei Steaua, cei de la Dinamo au profitat de tot acest scandal, de această nebuloasă și au făcut o coregrafie utilizând fanii patronului Gigi Becali, totul petrecându-se în timpul meciului FCSB-Manchester City. Fiind cunoscut faptul că actuala Fcsb, entitatea fără coloană din trecut a legitimei STEAUA BUCUREȘTI, a fost părăsită, desigur la aflarea DECIZIEI TRIBUNALULUI de către TOȚI ultrașii STELEI , adică ambele peluze NORD-SUD,  de aproape doi ani.  Existând proteste, mesaje anti FCSB, ironii pe rețelele de socializare, articole ba chiar frații ultra din Bulgaria, fanii CSKA SOFIA afisându-și solidaritatea pentru PIERDEREA CLUBULUI STEAUA de către ultrașii roș-albaștrii.  Pe alocuri chiar și ultrașii dinamoviști au afișat la meciurile FCSB-DINAMO, mesaje de solidaritate cu ultrașii STELEI, care reneagă clona FCSB și se află în conflict deschis cu patronul.

*  foto

Această bine cunoscută situație în lumea ultra românească, adică lipsa ULTRAȘILOR, constestarea clonei fcsb  și confuzia INJUSTĂ încă purtată de mass-media care intitulează clona tot …STEAUA BUCUREȘTI, fără niciun drept, ilegal …. au fost utilizate astfel ca instrumente de către  ultrașii dinamoviști pentru a se face și ei vizibili probabil în CL, așa cum NICIODATĂ nu au avut șansa ca fani/ultrași ai propriei echipe.  Se știe că echipa Dinamo București, față de rivala STEAUA BUCUREȘTI nu a avut niciodată un meci în Champions League, ba chiar parcursurile europene pentru echipa Dinamo s-au încheiat , mai repede decât au început și de multe ori atât de rușinos cu echipe necunoscute care au eliminat-o încă din calificări.

Astfel elucidez misterul și chiar admir dorința de afirmare a celor de la Dinamo , însă reușita este un pic umbrită de faptul că, vântul s-a schimbat pentru ei din dorința de afirmare atunci când FCSB fără vreun suflu ultra juca în CL. De comentat faptul că acum câteva luni afișau mesaje anti FCSB, vorbeau de derby furat, spuneau că FCSB este un fake iar acum se laudă cu o reușită în fața fostei rivale, STEAUA?!  Din punct de vedere ultra, fanii dinamoviști au ,, umilit,, o clonă care are doar fani, fapt ce nu este de admirat conform codului ultras.

ARTICOL  DESPRE fanii dinamoviști cu privire la situația fcsb 03 martie 2016

http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Cupa+Romaniei/Fanii+dinamovisti+regreta+lipsa+din+tribune+a+rivalilor+de+la+St

 

de Nicoleta Gradinaru

Freelancer AIPS

Pentru interviuri, video, articole exclusive despre realitatea sportivă :

https://www.facebook.com/GrNicolle/

Orice întrebări, sugestii și mesaje tot la pagina respectivă.

****articol http://scrieliber.ro/arhiva/?p=5821518 Posted On August 18, 2016 In Sport With 2728 Views

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s