Visul vulpilor s-a incheiat… dar cu un fotbal frumos

Leicester-Atletico Madrid( 0-1tur) 1-1/  1-2

O vreme insorita, insa cu un vant ce parca semana toamna printre fularele fluturande ce se indreptau spre stadion. Fanii spanioli ca si precedentii care au vizitat Leicester au facut popas preponderent in centru orasului, pe la terase savurand halbele de bere englezeasca. O imagine frumoasa, cantece si voie buna.

Stadionul de 33.000 de locuri s-a dovedit neincapator de suflete care sperau intr-un meci de calificare. O coregrafie din stegulete, panza 3d, artificii si fum, totul pentru a crea o atmosfera demna de nivelul surprinzator la care a ajuns Leicester. Asa „aplaudici” cum numesc eu spectatorii englezi, dar aplaudici cu glas si o echipa iubita local si sustinuta.

Meciul destul de interesant cu o repriza secunda foarte diferita si cu o echipa Leicester care a asediat poarta lui Jan Oblak. Suflul tribunelor a adus un gol si cu putin noroc il aducea si pe cel de-al doilea. Un nivel total diferit intre cele doua reprize si per ansamblu o atmosfera placuta, de marti, de meci, de CL , de un Diego Costa furibund si la sfarsit o echipa Leicester in lacrimi, incurajata de antrenorul rivalei, niste imagini frumoase…dovedind ca fotbalul inca este un sport, ca exista respect si ca echipa mai buna dintre cele doua s-a calificat, fara penalty-uri, hotii, probleme,

Din stadionul King Power , transmit vibe-ul emanat in aceasta seara de aprilie si raman placut surprinsa caci mai vad inca sport, respect, fotbalisti si public local care sustine la bine, la rau.

Conferinta de presa:

Este fantastic ca suntem din nou in semi-finale. Sunt multe echipe mari, Bayer, Barcelona, Real economic vorbind, noi nu suntem o echipa mare ci competitiva. Nu suntem in acel sens mare dar suntem competitivi. Ne-am reinventat in timpul meciului, am performat asa cum meciul trebuia si sunt mandru de echipa ca a reactionat foarte bine.

„O noapte cu fotbal total fantastic, ambele echipe au realizat un meci extraordinar. Noi o  insistam, insistam, insistam… ” Diego Simeone.

articol de Nicoleta Gradinaru

live din partida Leicester-Atletico Madrid

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s