El Clasico- un meci cheie cu un Messi(a) 

Real Madrid-Barcelona 2-3
Messi marcheaza golul cu numarul 500 pentru echipa catalana

El Clasico, chiar daca sunt diferita,  dar nu este meciul meu preferat, nu, chiar sincer nu. Real -Barca este o escapada intr-o fabrica de bani cu tais pe gazon. Nu doar ca sumele vehiculate distrug micutele echipe, vedete, marketing …fabrici de bani, eu o persoana iubitoare de fotbal nu as putea admira acest produs de sport combinat.

Frumos a spus recent intr-o conferinta de presa, Diego Simeone, el a afirmat clar, desi se afla cu echipa sa, Atletico pe locul al treilea in La liga, cu finale dupa finale in cupele europene, el a declarat ca echipa sa, nu este o echipa mare, precum Barca si Real, este o echipa care are ambitie, persevereaza si foarte frumos a punctat.

Sa trecem la partida ce tocmai s-a incheiat, un meci echilibrat, dominat de Real pe alocuri diferentiat clar de un singur jucator, Messi. Nici pentru cei doi nu am vreo simpatie, insa golul cu nr 500 marcat pentru catalani pe finalul partidei, acel gol inseamna enorm pentru Barca  care se mentine in lupta, titlul inca se joaca.

Incontestabil….si chiar notat de toate ziarele sportive, Messi cu nota 9.5, omul meciului. Cristiano cotat cu o nota de trecere, un 6 si chiar cred ca cifrele acestea ii definesc , le arata atitudinea din acest meci.

Un meci in care Real a dominat pe alocuri, cu o viteza buna, cu ritm si apoi piticul cu sclipirea magica, la momentul potrivit….

# El Clasico cu ritm

articol de Nicoleta Gradinaru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s