Articolul 5

02.03.2018

Saptamana care mi-a taiat respiratia

Prezumtie de nevinovatie si pentru poporului roman

Razboiul  vs. PSD ALDE

Norica Nicolai si Aurelian Pavelescu

Rusii nu se dezmint

 

Saptamana care mi-a taiat respiratia

A fost o saptamana care mi-a taiat respiratia, la propriu din cauza gerului Siberian, „bestia din est” (e un fel de victimizare, ca noi romanii “simtim” de la nastere fenomenul si suntem adaptati iernii si chiar ne bucuram de venirea zapezii (ca niste copii), nu cum cred cei care una-doua intrerup scolile…. Ce ne-am fi facut daca am fi avut zapada nu 7-10 zile in sezonul acesta, ci doua-trei luni? Ne dadeau “vacanta mare” iarna?) si la figurat cu ceea ce s-a intamplat la CSM-sectia procurori, unde Tudorel Toader, marele profesor de drept si-a “pierdut”irevocabil diploma de studii si la bilantul DNA unde, daca mai era nevoie, ni  s-a aratat ca apele s-au ales, nici-un reprezentant al celorlalte doua puteri in statul de drept, parlamentul si executivul, nu au dorit sa participe.De ce oare? Cata suparare pe justitie!!! Cum a spus si vicepresedintele Comisiei Europene in vizita  la Bucuresti  “se pare ca Guvernul si Parlamentul sunt in lupta cu Justitia”…..Cu siguranta agenda politica a Romaniei va fi in continuare acaparata de lupta cu justitia, initiata in urma cu peste un an de zile cand coalitia PSD ALDE a castigat puterea….. Intre timp ar “trece” pe nesimtite alte masurile economice aberante ale actualului guvern, din aceeasi categorie cu cele cu care au reusit déjà sa produca haos in intreaga societate( oricat ar incerca Ei ulterior sa le “carpeasca”)….. si vor continua promisiunile: unele transpuse in realitate, cu masini de topit zapada in Bucuresti (la 10 zile cu zapada intr-un an chiar ma intrebam ce-ar putea sa mai apara ca sa „justifice” imensele cheltuieli ale  unei administratii incapabile si corupte)…vom vedea!; salarii dublate, triplate instant la medici ( nu stiu exact cat, ca refuz sa mai ascult cascada asta de minciuni);…..Ceata, ceata, multa ceata…

Prezumtia de nevinovatie si pentru poporul roman

Intrebam, retoric evident,in urma cu ceva timp, adresandu-ma Ministrului Justitiei de ce nu i-ar acorda si Poporului Roman putina “prezumtie de nevinovatie”? „Cu ce este el de vina sa plateasca zi de zi , saptamana de saptamana, luna dupa luna, oalele sparte de functionari verosi de tipul lui Valcov, de matrapazlacurile facute cu fonduri europene de Dragnea si Tel Drum, si de multi, multi altii, cu multe alte metode din acelasi scenariu, jefuirea Romaniei?Tot ceea ce au  furat acestia se reflecta undeva, in plan economic, in plan social….. prin lipsa unei sectii de spital, a unui acoperis nou de scoala, a unui tronson  de drum, a canalizarii unei comune,  etc…..in esenta in nivelul de trai scazut al celor multi……Ginditi-va la ei!Ei v-au cocotat acolo sus si va platesc!” Sa nu va surprinda daca ceea ce faceti acum voi, alde Dragnea, Tariceanu   et co., va ramane in constiinta romanilor ca un grup infractional organizat dintre cele mai “ odioase” … care a lovit fara crutare direct in inima poporului Roman, chiar in anul CENTENARULUI.”Va veni si ziua platii…

Revin la sugestia anterioara din doua motive.Unul ca, asa cum remarcabil i-a atras atentia Procurorul General,Augustin Lazar, Ministrului Justitiei,” intr-un proces penal exista pe langa invinuiti”, ale caror drepturi si libertati le aparati, adaug eu, cu atata ardoare, spunand chiar ca “decat sa fie condamnat un om nevinovat mai bine scapa unul vinovat” (principiu universal de drept, consacrat din antichitate, cu care sunt  absolut de acord),dar, continua el: si o alta parte, partea vatamata, victima ( de care Ministrul Justitiei, inexplicabil ”uita” de fiecare data!!!) care, spune  Procurorul General ”trebuie si ea sa beneficieze de drepturi si libertati” ca si invinuitii-protejati ai Ministrului Justitiei. Ori daca vorbim de DNA, este clar, asa cum am aratat, ca in final partea vatamata a coruptiei este, prin fiecare dintre noi, Poporul Roman.Al doilea motiv pentru care am reiterat cererea mea este ca vine OLAF ul ( Oficiul European Antifrauda) si deconspira afacerea lui Dragnea si co. cu fonduri europene la Teldrum. Poporul Roman plateste paguba de 21 de milioane de euro, din bugetul de stat, iar Consiliul Judetean Teleorman nici macar nu se constituie parte civila in procesul in care nevinovatul, Poporul Roman,incearca sa-si recupereze de la cei vinovati, identificati de OLAF ca atare,  banii platiti déjà (CJ Teleorman a pretins ca asteapta sa se ajunga la o hotarare definitiva…. Dreapta socoteala!)

Mai “tari” ca razboiul

Ori cu Dragnea,Tariceanu, Tudorel Toader et co., actionand asa, ma “recunosc” invins. Si eu si Poporul Roman. Ati reusit sa faceti voi pentru Romania,  ceea ce in Siria a facut un razboi devastator, prelungit pe multi ani, cu implicatii multiple internationale! Ati distrus  tara si ati facut ca sute de mii de romani sa o paraseasca anual, dand (statistic) cei mai  multi emigranti  pe timp de pace !!! Voi in Romania, razboiul in Siria. Bravo!!! Daca la asta v-ati referit in campaniile electorale ati “reusit”: cateva milioane de romani o duc mai bine…… afara!Cat despre cei ramasi in tara, dumnezeu cu mila!

Norica si Aurelian

Mi-a ajuns asa pe la ureche ca mai sunt si alti masteri in ale justitiei: Norica Nicolai si Aurelian Pavelescu,…care nu se pot abtine sa dea lectii de democratie in direct… I-am cunoscut personal si stiu ce le poate pielea, ce le coace mintea…! Acum nu fac dezvaluiri despre ei (nu vreau sa-ncep cu ei, ca mai sunt multi altii pe lista inaintea lor) dar,  la primul derapaj public pe care-l vor inregistra am sa vi-i “dezbrac” in toata meschinaria lor…Promit! Mi-e simplu! Doar copiez, ei ocupand  déjà cate un “capitol” in memoriile mele.

Rusii nu se dezmint

La olimpiada de iarna din Coreea de Sud, rusii nu numai ca au piratat nu stiu cate site-uri ale organizatorilor, participantilor, dar au si lasat urme false ca cei care ar fi piratat ar fi fost  nord coreenii, tovarasii lor de lupta….Ce urmeaza acum pentru ei? Alegerile din Italia!!!Cat de previzibil!Sunt pregatiti déjà, asa cum au fost in UK, USA, etc…In Coreea de Sud, la olimpiada a fost doar de antrenament…! Ochii pe ei! (Axioma: daca Putin i-ar fi fost contemporan,Hitler ar fi ramas caporal…)

GG

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s