Episodul 9

Episodul 8 lipseste ca urmare a faptului ca peste ceea ce a gandit, spus,facut si scris  El, cu greu ar mai putea sa adauge cineva ceva……. Multumesc, Andrei Gheorghe!

Episodul 9

Inca si-acum mi-e greu sa scriu. Am sa incerc totusi sa punctez cateva evenimente.

In primul rand vreau sa o instiintez pe gabi firea ca in Romania iarna ninge, cateodata si toamna si primavara, in noiembrie si martie…. E trist ca nu ati “vazut””bucuria copiilor”pana acum si va comportati ca si cum  ati fi trait in jungla, unde neastamparul primatelor seamana cu cel “electoral” la dv.: fara sfarsit… Tot in gluma  pana aflu eu, serios, ce va sperie atat de tare de una, doua, intrerupeti scolile, va rog sa nu mai stati la discutii cu primarul de la 5 care nu a respectat…..decizia de la centru si a lasat scolile deschise…..ori il premiati ca nu s-a “dat” cu gloata, ori mutati centru-nspre Voluntari (ca  invers se pare c-ati terminat!) si-l rezolva pe rebel, in stilul caracteristic, Pandelica, cum a mai facut cu alti preopinenti ai  dv…. Ii alearga pe unde-i prindea…cum am vazut eu la TV , de credeam ca-i la Benny Hill show….Ha, ha, ha!!!

Cred ca déjà ministrul Justitiei nu mai e Tudorel, ci e Tudor, daca a avut el curaj sa se duca la Belgrad!? Acum sunt sigur ca omul  tt, cu valoarea lui intrinseca, va reusi sa-l faca ”si mai pierdut”  pe Ghita….Mai mult,  la intoarcerea lui, dragnea va afla si  ce “ganduri” mai are mafiotul (sa nu aiba si el vreo surpriza ca voiculescu la antena 3, ca asta i-ar mai lipsi)….cel putin pana la  noua runda de” dezvaluiri”(ca la scoala care a facut-o n-a aflat tt pana acum ca dreptul si drepturile nu se refera numai la infractori….. Vom ajunge in curand sa ne dorim  sa fim toti infractori ca abia atunci am sti ca domnul TT ( cu N  la mijloc, TNTul – dinamita- Justitiei) ne-ar avea si pe noi in grija mariei sale).

Poate o sa spuneti ca nu are nicio legatura, dar justitia arata astazi dupa chipul si asemanarea ministrului  ( cu blandetea-i nesfarsita-i apara pe infractori!). Altfel e greu de explicat ce s-a intamplat cu decizia ICCJ in dosarul cosma (trei cosma, doi implicati penal si unu (de fapt una) implicat/a plenar)….

 

In urma cu ceva timp parea o simpla “speculatie” cand spuneam ca “ 10 procente daca au”scapat” supravegherii autoritatilor electorale aferente…., ar fi fost suficiente sa incline balanta spre Brexit si spre Trump…. Acum se confirma si aflam…… si cine-au fost artizanii…. Cine “ am invatat eu la scoala”: rusii si americanii, in cea mai sofisticata simbioza. FB cu infrastructura si rusii cu manopera- conturile false.

P.S.  Lipsa majusculelor pe ici pe colo unde-ar fi trebuit sa fie, nu este o greseala….. ci  felul in care eu cred ca ar trebui “tratati” anumiti oameni si functiile lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s