Arsenal-Cska Moscow(4-1) sau o repriza de fotbal si goluri

img_19685 aprilie si 5 goluri pe stadionul Emirates in Uefa Europa League

Este joi, haos in Londra, un trafic de bara la bara si desigur obisnuitul traseu central pentru a ajunge la stadion. Daca nu m-as duce la meci, clar nu as merge cu masina, la ora de trafic si prin congestion zone…clar nu, nu va sfatuiesc, caci parca te lasa nervii la un moment dat cand vezi ca mai ai 3 mile dar faci 20 minute…infernal. Ca sa nu va zic ca waze-ul se transformase in ciorchine de camere…jur, niciodata nu am vazut atatea camere pe un drum… plus ca parca tocmai acum s-a apucat si primavara sa se arate, cam naspa in masin. Apoi nu ocntest

dar temperatura la ora meciului a fost pe undeva pe la 14 grade..caldut si bine.

Stadion, acreditare si fuguta la sectorul oaspetilor, caci pornind din peluza, parca NU as vrea sa amortesc 90minute pe scaunul de presa…cand am acces mixt. Nup…eu tot caut acel suflu de suporteri, peluze…iar daca imi pun baza pe fanii Arsenalului, raman cu cantecul despre Ozil si un ARSENALLL..ARSENAL pt 90 minute si randuri de aplaudici, mda….eu ii numesc fani foci, suna urat…dar asta e realitatea. Dar asta seara ca niciodata pe Emirates, hopa am ajuns la sector, hop top…haossss…gol dupa gol, Arsenal, Cska apoi recital…in prima repriza au sufocat plasele portilor….ma rog mai mult Arsenal cu cateva reusite, chiar demne de Europa League. Si astfel in prima repriza s-a adjudecat si scorul final 4-1. Un meci interesant fotbalistic, cu putin sunet si o mica prezenta fonica a rusilor doar la gol.

Cam atat despre meci si ce ma bucura in aceasta seara, pe langa fotbalul bun este scorul echipei mele de suflet, LAZIO. Asa ca plec spre casa cu gandul la tragerile la sorti…poate, poate imi vad echipa si pe meleag britanic..si apoi in finala.

Foto si video: pe pagina de fb Nicoleta Gradinaru

foto Nicoleta Gradinaru

 

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s