Lazio- Inter, un meci dramatic pentru ultimul loc de UCL

Lazio si Inter, duelul din aceasta seara pentru un ultim loc in grupele Champions League, un meci cu un stadion full, fapt ce confirma intensitatea si importanta.  SOLD OUT, meci cu casa inchisa, biletele fiind vandute deja de cateva zile, iar potul cel mare este clar suma incasata din CL, deci este un meci de milioane de euro.

Lazio pleaca cu un avantaj, ocupand acest ultim loc 4 In Serie A, insa Inter se afla la fix 3 puncte in urma lor, urmand sa joace un meci cat un playoff!

Inter este disperata sa incheie agonia absentei de 6 sezoane din Europa, atunci cand isi adjudecau trofeul in 2010 cu Mourinho. Ultimul meci fiind in 2011-2012 cand au pierdut in fata francezilor de la OM, pe baza golurilor in deplasare.

Un egal 0-0 in tur, astfel ca o victorie avantajeaza echipa milaneza. Orice alt rezultat duce SS LAZIO direct in grupe, fapt ce ar aduce in conturile echipei 12 milioane de euro …suma care nu include incasarile din marketing si drepturi tv.

Dupa straniul meci  incheiat 2-2 cu Crotone,  echipa ce-si joaca salvarea la Napoli, Lazio este obligata sa lupte in acest meci si sa aduca bucuria pe Olimpico…

A ROMA C’E SOLA LA LAZIO!!!!!!

Lazio# SS LAZIO# AVANTI

articol de Nicoleta Gradinaru3DD30E74-0F50-4A51-8281-2A25B443E0BB.jpeg

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s