Simona Halep, pregatita de primul Grand Slam

French Open 2018

Simona H. vs Sloane Stephens

Pe sistem romanesc, din nou social media este plina de reprosuri, de specialisti in sporturi, pronosticuri…wtf!? Opriti-va…..wow, da fata asta, reprezinta ROMANIA, este nr 1 mondial….nu conteaza CUM, dar este NR.1 la „ceva” in LUME…..si lupta sa castige mereu. In trecut isi pierdea concentrarea foarte repede, era de la extaz la agonie si ce daca a pierdut finale, poate pierde si azi, poate NU…simt ca este pregatita. Personal, imi doresc din toata inima sa castige, pentru ca lupta si pentru ca este romanca. Simt ca este momentul ei si imi e sila de n pareri, de n specialisti…

Simona Halep va ramane nr 1 WTA indiferent de rezultatul din finala de la Roland Garros cu Sloane Stephens. In cazul fericit, va fi a doua romanca care castiga un French Open dupa succesul Virginiei Ruzici din 1978.

Ca si extra informatie si Andy Murray a pierdut 3 finale pana sa-si adjudece primul Grand Slam, asa ca Simona nu este nici prima, nici ultima in aceasta situatie.

Simona este favorita in partida de astazi, avand avantaj balanta meciurilor in care conduce cu 5-2 si cu 4 victorii consecutive in fata castigatoarei Us Open.

O Romanie intreaga este alaturi de SIMONA HALEP.

HAI SIMONA!!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s