Politicul hotie plus mega prostie!?

Urasc politicul, NU am vrut niciodata sa ma implic politic, desi am avut posibilitatea….urasc tot ce tine de misculatii, mici hotii caci NU sunt furati doar oamenii, simt ca toata hotia ne afecteaza tara. Doare tare… si ma doare ca a trebuit sa plec din tara, neavand nicio urma de viitor in tara natala.

Desi sunt apolitica si consider ca toate partidele sunt exact o mizerie, deja stiam ca politicul si-a unit fortele pentru hotie insa, in ultima perioada cu tanti Teleorman, nu stiu daca ea pune pe primul loc strategia partidului pe care-l serveste ca o bovina de 22 ani…adica hotia ciumei rosii sau…. prostia. Gafele ei tin prima pagina si in stirile Euronews, bbc…sincer deja depaseste orice limita.

Inculta, e un cuvant fin, agramata si parca fara nicio urma de cugetare…aceasta bovina, altfel NU o pot numi, ne reprezinta tara……da, face gafe protocolare de neimaginat, noroc pe alocuri cu translatorii care au CREIER si traduc si greselile, insa pe zi ce trece, simt, desi, rupta de realitatea infecta din tara…eu simt, ca as veni in tara doar sa le dau foc. Nu instig, dar asta simt din tot sufletul meu. Am avut tiganii care ne faceau de ras, am spalat imaginea in multe tari, prin munca, vointa si realizari….insa, cum dracu spalam noi imaginea Romaniei…..cand pe langa coruptia care este sinonimul politicului romanesc……dar acum, ne duelam cu agramati de 2 bani. Adica sincer……NU exista nicio Institutie care sa opreasca agramata secolului… taranca asta ne reprezinta?????

Bomba atasata…cv-ul in care ne prezinta cum stie lb.ENgleza bine si lb.franceza f.bne:)))))

Unde adaug si ultima bomba, Udrica azilata are planuri sa fie presedintele Romaniei, javra sexy balamuc, a fugit cu plodu cerand azil politic pt scursura ei mizera si a facut planuri: pac, pac logodnicul sa fie prim-ministru si ea Presedinte.

Nu scriu politica, insa cateodata…rabufnesc.

#guiepsd#joscoruptia#jospenalii#lapuscarie#candvaosavadamfoc#paceanueosolutie

Satira politica sau realitate#glumaeadevar#

de Nicoleta Gradinaru

1 comentariu

  1. Foarte trist ce ni se întâmplă ! Dar cred că este o consecință a faptului că toate persoanele de buna credință specializate în anumite domeni care ar fi putut intra în politică ( exemplul dumneavoastră și eu deasemenea ) au rămas pe locurile lor iar oportuniști, vânători de benefici necuvenite și cei mai putin pregătiți au zburat în sus .Nu o sa mai dureze situația. Oricum va rămâne în istorie acest personaj unic în splendoarea ei.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s