EPISODUL 20/11 august 2018

Episodul 20 (11 august 2018)

Mitingul din Piata Victoriei

 

Peste 20-30 de ani copii si nepotii nostri,poate si un nou Maries, vor astepta condamnarea celor care au “instrumentat” dosarul “Mitingul”. Oameni politici ca Dragnea, Viorica Dancila,Carmen Dan,… sefi ai structurilor statului,ai jandarmeriei,ai serviciului de informatii „doi si-un sfert”, ale prefecturii, dar si ai administratiei locale, fac parte dintre inculpati….

Asa cum asteptam astazi condamnari in dosarele “Revolutiei romane din 1989” “Mineriadelor” etc…Si atunci ca si acum, unii s-au crezut mai presus de lege!Au cazut victime persoane  nevinovate, s-au pierdut vieti omenesti,s-au produs pagube materiale :morti, raniti, respectiv autobuze incendiate, etc….Cei considerati la vremea respectiva “salvatorii patriei”, se vad din ce in ce mai clar astazi ca “regizorii”actiunilor. Pentru tot si toate s-a gasit atunci “scuza provocarii”…chiar daca totul parea regizat ca in conflictele interetnice ( evrei-palestinieni, sarbi-albanezi….) in care, cu surprindere, se afla in timp ca lunetistii isi luasera la tinta proprii entici pentru a escalada conflictul, ca…. asa era “scenariul”!Intre toate astea- oameni simpli nevinovati, victime colaterale ?!

Indeobste sistemele de “retorsiune” ale statului  “urmeaza” arhetipul conducatorului.Si daca regele, dau un exemplu, avea mustata, atunci toata ofiterimea care “se respecta” isi lasa mustata…. Daca “el lider maximo” este un Liviu Dragnea, atunci de ce ne miram ca jandarmeria a luat “chipul” lui si a actionat asa?!…”Purtatorul de cuvant” al lui Liviu Dragnea, Codrin Stefanescu, ne-a explicat de ce se comporta asa: “pentru ca poate!!! Si purtatorii de cuvant ai jandarmeriei ne-au explicat acelasi lucru: ca pot! Pot cand pot, cand este vorba de oameni pasnici…. Cand e vorba de huligani, un fel de “lunetisti ai lor”, nu mai pot…. Cum nu poate nici Tudorel Toader sa acorde prezumtia de nevinovatie poporului roman, stiti ce vreau sa spun, ci numai infractorilor…asa, ca o paranteza.

Totul a fost pregatit din timp, ca doar nu puteam sa-i primim cu dragoste si flori pe “cei mai mari investitori ai Romaniei”, romanii din afara, ci cu gaze lacrimogene, tunuri de apa,etc….. Spre surprinderea mea  n-am crezut ca, la drumurile noastre rupte, la mijloacele de transport in comun de secolul trecut care stau sa cada, sau sa te sufoce…, la spitalele pline de infectii,care te omoara…. la sistemul de invatamant …., la, la….avem  asa dotari la Jandarmerie, de cel mai inalt nivel European!? La asta va asteptati?…

Din pacate, in planul tactic au fost prinse in pozitii fiebinti si  fete-jandarm, extrem de vulnerabile (sau poate tocmai de aceea), pe care nu le-ai fi atins, ca pe orice femeie, nici cu o floare…Dar nu, lor le trebuiau subiecte fierbinti pe care sa le ruleze in bucla pe toate posturile lor. Si cine-ar fi putut sa fie victimile perfecte ale agresiunii protestatarilor? Tinerele, frumoasele si curajoasele jandarmerite.Un fel de “carne de tun” 2018, tip Dragnea-Carmen Dan?!

Intr-o” realitate” burlesca, Dragnea uitase “de plan”  (doar o avea pe Carmen Dan la comanda) cand s-a trezit din reverie brusc, pe la 23 fix, cand impins, putin catre putin, de placutele  de inmatriculare primite peste fata, de Irina, “consoarta” lui, a alunecat din patul conjugal… Din pacate, sau din fericire, Dragnea in cadere, a-ncurcat butoanele si a apasat tocmai “butonul rosu”….Ce a declansat veti vedea in urmatoarele zile, daca nu ati inteles aseara!

Dupa declaratiile din partea lor, scenariul este de tip Erdogan…. Numai ca ei nu i-au cunoscut pe romani! Cu toate manipularile, diversiunile, sarjele jandarmilor….. cu aproape toata mass media cumparata…lupta continua…Este prea importanta ROMANIA.

GG-il babbino caro

P.S.” Pe cine” si “de cine” apara jandarmeria?

Apara institutiile statului pe care le-au batjocorit  cei ce i-au” tocmit” ? Le apara de poporul raman, care lupta pentru ele?!

Putina ratiune, va rog!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s