Proteste,” huligani” inventati si jandarmeria arma politica anti romani!!

Nu sunt acolo, nu am fost acolo, desi recunosc ca sunt vinovata de vreo 7 ani de mers la proteste, stat in frig, de degerat, de sperat cu lacrimi in ochi si infundata de gazele care si pe atunci ne lesinau, la propriu, in speranta ca poate, poate, schimbam CEVA. Nu am fost prezenta fizic, insa am vazut live din mai multe unghiuri, caci daca urmaream doar video-urile puse pe net de majoritatea mass-mediei retineam doar niste burtosi, libidinosi sincer…aka „huligani de galerie” provocatorii! Ehh… na ca va zic eu …aia NU sunt ultrasi, chiar se pot vedea video-urile in care apar cativa si ce s-a speculat cu „raca, scandalul, huligani”….nu, nu, aia sunt …maxim gabori in civil!!! Si va spun ca om care totusi a facut parte din galerie, cunosc stilurile ultrasilor si taranii aia cu borseta, nu sunt decat civili. Deci vedeam pe tv doar burtosii sau jandarmerita singura victima, ca ceilalti 500 de romani NU conteaza, si voi pune atasat foto…sunt sute de cazuri de oameni IMPUSCATI, am adunat foto cu gaze lacrimogene DATE DE CIVILI aflati in multime….bombe de gaz, tuburile si sutele de jeturi le-a vazut o tara INTREAGA!!!! Si extra cea mai proasta combinatie gaze si apa, da, au pus si tunurile de apa. Doar ca romanii….trebuie sa DESCHIDA ochii…..ca nu vad ce trebuie…!!! Multi sunt manipulati de x, y…cu faza cu huliganii din galerii….

De la minciuna mediatica cu ” protestul diasporei”, care sincer a fost tras de par, cu foto din vama Chinei, cu 3 masini la vama si un stegulet….nu vreau ca oamenii sa creada ca sunt anti protest, doamne fereste, daca as putea as da ani din viata mea doar ca sa vad Romania curata, fara mizerii, ciume pesediste sau de orice alt fel, toate partidele sunt aceeasi mizerie!! NU, romanii NU au nevoie de x sau y, de diaspora sau de cine stie cine, romanii au voie si simt nevoia sa-si apere tara, care sincer este cred cea mai corupta din UE!! Nu cred ca au venit f multi din alte tari, chiar NU cred insa vreau ca lumea sa judece.

Avem penali in Guvern, analfabeta nr 1 , Vio de Teleo….doamne, simt ca suntem pe o scena de comedie, dar care chiar nu este funny, simt cum toti romanii au rabufnit!!!!!!

Am vazut, asa cu se intampla mereu la proteste, mascati blindati cu tunuri de gaze poate un pic mai mult decat in alte dati, am vazut grenade lacrimogene, am vazut pistoale de cauciuc, am vazut oameni gazati de la mai putin de 1m…….wow, acum v-ati trezit …nu le mai dam flori!??? Jandarmeria este unealta statului…dar ce s-a intamplat ieri este demn de SF…au provat, au avut provocatori speciali aka „huligani”, nu cei din galerii au provocat ci civilii….pentru a avea MOTIV dragi romani, nu ca le-a trebuit vreunul…

caci in n foto se vede cum abuzeaza de femei,batrani, oameni in carucior….de toata lumea!!! Nu este prima data….dar poate asa romanul vede, se trezeste chiar daca pe posturi o sa vedeti „victima serii”, tanti jandarm….serios, ea e singura victima…da aia 500?.. Vedeti foto , astea NU le poate lua nimeni, presa internationala abuzata, da, da nici de aia NU scapati….ce se intampla in Romania, coruptia si mizeria se vede si in LIBERTATEA DE EXPRIMARE…..Daca jandarmeria pune pe fb ca o sa evacueze,oamenii trebuie sa plece, da, da aveati norma pana la 12 noaptea..ahh??? CUM draq intr-o societate, asa zisa civilizata…jandarmii nu doar ca dau cu gaze si apa, trag cu gloante cu cauciuc…dar disperseaza MULTIMEA ….intrand in ea!!!! Domne, nici in schemele de razboi…nu se facr asa!!!!

Ma uit, ma ingrozesc, stiu ca ne agitam degeaba, ani la rand am mers la proteste si NIMIC nu s-a schimbat, au obrazu’ gros, NU LE PASA. Cascavalul vine…tara arde si ei se imbogatesc.

Concluzia:

Romania, un stat politienesc, corupt la toate nivelurile cu sisteme cazute mult sub nivelul tarilor necivilizate. Spitale pline de bacterii, invatamantul pus pe butuci, scoli care stau sa cada, justitia si aia legata, partea necorupta indepartata, penali la conducere, analfabeti……sincer …unde ne indreptam?!

Am cules cateva foto….cu adevaratele victime, romanii:(…… si cu arma guvernului, jandarmeria…..

#TREZIREA


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s