Impreuna, ducem STEAUA acolo unde-i este locul!!!

Interviu cu Florin Rasdan

Suntem uniti. Ei sunt alaturi de noi neconditionat, stim cu totii ca sunt unici in Romania, iar noua nu ne ramane decat sa ne ridicam la nivelul lor si sa ducem Steaua impreuna acolo sus, unde ii este locul.”

A inceput campionatul si totul pare a fi concentrat inspre promovare, unica solutie in lupta pentru prestigiul clubului. Daca anul trecut, Steaua Bucuresti s-a luptat cu morile de vant politic si nu a avut nicio sansa in fata echipei de sub pod, aparata de trandafirii corupti….care o fi acum denumirea lor R, ratusca, rapidica, anul acesta lupta pare ca se va da doar in teren, fara documente furate peste noapte, fara jucatori nelegitimati etc.

Am stat de vorba cu jucatorul meciului primei etape, cu Carmen Bucuresti, mijlocasul Florin Răsdan, care a venit anul trecut la echipa Steaua chiar din Liga 1. Fostul jucator al Concordiei Chiajna, a venit ambitios , dezamagit, dupa ce şi-a reziliat contractul cu ilfovenii din pricina pilelor care l-au tinut departe de gazon. Acum, isi doreste sa lupte iar proiectul Steaua din liga 4, nu a reprezentat pentru el un pas inapoi ci doi pasi inainte. Considera ca este un plan ambițios, vrea sa joace si sa aduca promovarea. A facut junioratul in Ghencea si considera ca a fost cel mai bun loc pentru startul in fotbal .

Răsdan a bifat 17 meciuri in Liga 1 in ultimele 4 sezoane, debutul sau fiind in mai 2014, la Poli Timisoara – Chiajna 1-0.

Florin Rasdan – Transfer history

90.000£ este cota de piata conform transfermarkt.co.uk

Florin Rasdan – Transfer history

Poti sa ne spui cum a inceput cariera ta?

Imi aduc aminte si acum cand am facut primii pasi in Ghencea. Aici, mi-am inceput cariera si nu cred ca puteam avea un loc mai bun pentru a invata fotbal.

Ce crezi despre dezvoltarea fotbalului in zilele noastre?

Greu de spus. Sunt putini oameni care mai ajuta la dezvoltarea fotbalului, in afara de domnul Hagi care promoveaza tinerii si se implica cu adevarat. Consider ca este prea puțina implicare la nivelul unei tari.

Care este parerea ta despre fotbalul modern vs fotbalul din trecut?

In trecut erau alte principii, prioritar era fotbalul, nu banii!

De ce Steaua Bucuresti si nu alta echipa?

E simplu. Steaua București e cea mai importanta echipa din Romania, cea mai titrata, orice jucator si-ar dori sa joace aici si sunt fericit ca am ales acest club.

Care au fost modelele tale, eroii tai cand erai copil?

Modelul meu este Cristiano Ronaldo. Stim cu totii povestea lui de viata si este un model pentru toata lumea.

Care sunt diferentele dintre fotbalul de liga 1 si cel din ligile inferioare?

Nu putem compara fotbalul din liga 1 cu ligile inferioare, este peste la toate capitolele, deși la Steaua, avem condiții cel puțtn la acelasi nivel cu multe echipe din liga 1.

Cum simte echipa in relatia cu suporterii? Steaua se bucura de o medie pe meci mult superioara echipelor din prima liga iar in meciul de pe National Arena au fost aproape de un record european.

Suntem uniți. Ei sunt alaturi de noi neconditionat, stim cu totii ca sunt unici in România, iar noua nu ne ramane decat sa ne ridicam la nivelul lor si sa ducem Steaua impreuna acolo sus, unde ii este locul.

Cum vezi noul sezon pentru Steaua Bucuresti?

Un sezon nou, un sezon greu, trebuie sa ne facem treaba si sa ne indeplinim singurul obiectiv pe care-l avem: promovarea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s