Noapte de toamna pentru Liverpool in UCL

Liverpool-Steaua Rosie( Zvezda)

4-0 sau o ploaie de goluri pe Anfield

Daca este miercuri, desigur este Uefa Champions League si asa cum incerc s-o fac cat de des pot, in aceasta seara de toamna blanda, m-am deplasat nu foarte aproape, fix la Liverpool, un traseu de 700km pentru doar 90 minute. Un drum lung, insa cu peisaje superbe, un accident pe autostrada principala, purtandu-ma pe o ruta ocolitoare prin nordul Tarii Galilor …o ruta superba, o sa postez si cateva foto facute la popasuri, caci efectiv nu am simtit nici orele, nici sutele de km.

Uefa Champions League, si astazi(joi) meci de Europa League , o saptamana aglomerata insa nimic nu este mai frumos decat sa scrii ce vezi, nu precum pseudo” jurnalistii” …care-si dau cu parerea despre x echipe …prin foto si articole de pe „stadioanele” google sau youtube. Ador cand citesc aberatii, chiar de curand am taxat ” mari jurnalisti”, nu ca sunt eu jurnalista….eu sunt doar un simplu freelancer international, nu am nicio legatura cu ce scriu ei, eu scriu reportaje si editoriale cu semnatura personala , non trustuala…d-aia sunt „free” :))) si 2 pentru ca eu scriu din pasiune, din iubire pentru fotbal, nu este jobul meu principal, am transformat iubirea de sport in pasiunea mea de a reda atmosfera, a simti real atmosfera de la firul ierbii.

Astfel….inainte de meci…

Tot orasul roia in jurul meciului, parca mereu simt aceasta pulsatie speciala in zi de meci, nu conteaza adversarul ci faptul ca e meci, atat, mereu stadionul este sold out.

Meciul unul de o intensitate neasteptat de placuta, cu multe faze, ratari si de amirat jocul englezilor care desi conduceau lejer fugeau efectiv dupa fiecare minge, iar tabara sarbilor de amirat pentru munca depusa, grea, foarte grea… sa stopeze aceasta masinarie de fotbal, am simtit pasiune, am vazut fotbal si totul cu o rezonanta acustica formidabila.

Aud des, x y fani sunt super, va pregatesc un soc, in Anglia fanii NU prea canta, per total nici la West Ham, Chelsea, Manchester, nici la Liverpool. Dupa un tur al Angliei pe viu, va pot garanta ca nu mai este ce era, fanii englezi…canta la cate o faza, si in rest eu ii numesc aplaudici, atat.

Insa la 2 echipe am simtit altfel …la Leicester, unde o vibratie aparte probabil din iubirea localnicilor si la Liverpool unde clar la imn si la cantece…..efectiv tremura firele din gazon. Am o emotie aparte, mereu cand vad Liverpool, nu canta non stop, insa clar sunt in topul Angliei, si repet nu fac topul prin vizionari youtube:))))……

Un meci frumos de fotbal, intr-o seara de toamna calduroasa.

Ynwa, poate cele mai speciale versuri din lume si rezonanta iti poate purta sufletul deasupra stadionului, un fel de eliberare sufleteasca temporara, minunat si magic.

Reportaj de atmosfera de :Nicoleta Gradinaru

foto :Nicoleta Gradinaru

Video de la finalul partidei:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s